کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765921567 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319376 | نظرات: 38025
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

تراشه جدید MIT شبکه عصبی را به دستگاه‌ های همراه می‌آورد

محققان MIT تراشه‌ای کم‌مصرف طراحی کرده‌اند که می‌تواند امکان اجرای شبکه‌های عصبی را در ابزارهای همراه فراهم کند.

تراشه جدید MIT شبکه عصبی را به دستگاه‌ های همراه می‌آورد

محققان MIT موفق به طراحی تراشه‌ای شده‌اند که می‌تواند فرایند سنگین اجرای شبکه‌های عصبی را سرعت ببخشد و ضمن افزایش سرعت، مصرف انرژی را به میزان ۹۵ درصد کاهش دهد. مفهوم اصلی کار محققان بر مبنای ساده‌سازی طراحی تراشه بوده‌ است؛ به‌گونه‌ای که نیاز به انتقال داده بین پردازنده‌های مختلف موجود در یک تراشه از بین خواهد رفت.

برتری عمده‌ی این روش که توسط تیمی به رهبری آویشک بیسواس (از فارغ‌التحصیلان MIT) توسعه داده شده، در این است که این احتمال را فراهم می‌آورد تا بتوان شبکه‌های عصبی را در گوشی‌های هوشمند، ابزارهای خانگی و دیگر ابزارهای قابل حمل اجرا کرد. در این حالت نیازی به ارتباط با سرورهای خارجی که به شبکه‌های برق محلی متصل هستند وجود نخواهد داشت.

این بدین معنی است که در آینده گوشی‌هایی که از این پردازنده استفاده می‌کنند، می‌توانند پردازش‌هایی همچون تشخیص پیشرفته‌ی صدا و چهره را به‌طور محلی و از طریق شبکه‌های عصبی و یادگیری عمیق به انجام برسانند و به الگوریتم‌های ابتدایی‌تر و قانون‌محور نیاز نخواهند داشت. این ابزارها برای تفسیر نتایج نیازی به رد و بدل کردن اطلاعات با سرورهای ابری نخواهند داشت.

چنین روشی Edge Computing نامیده می‌شود و بدین معنی است که پردازش‌ در همان محلی به انجام می‌رسد که حسگرها در حال جمع‌آوری اطلاعات هستند. شرکت‌های مختلف در حال تحقیق روی این روش و به دنبال استفاده از آن هستند. اگر طرح پردازنده‌ی ارائه‌شده توسط محققان MIT به مرحله‌ی تجاری برسد، می‌تواند تأثیر شگرفی بر پیشرفت Edge Computing داشته باشد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 40648 گروه خبری: اخبار سخت افزار منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1396/12/05 تعداد مشاهده: 2071
سافت گذر